Ministrul italian al sănătății, Roberto Speranza, și șeful AIFA (Agenția Farmaceutică Italiană), Nicola Magrini, au făcut lobby pentru a nu deteriora campania de vaccinare.
Răspunsul: „Există o rată a mortalității cel puțin anormală, nu putem risca ca dozele acestui lot să provoace alte daune”.
Câte presiuni poate face un ministru asupra unui procuror pentru a evita un sechestru?
Nu un sechestru oarecare, ci un lot întreg de vaccinuri care ar putea fi potențial periculos.
Prin urmare, strict vorbind, nu ar trebui să existe motive care să împiedice o decizie ponderată a unui procuror de a proteja sănătatea publică.
În realitate, obiectivul de supraveghere a sănătății cetățenilor ar fi trebuit să aparțină acelui ministru.
Și în schimb ceea ce a reieșit din documentele prezentate în exclusivitate aseară în timpul emisiunii Fuori dal coro, programul găzduit de Mario Giordano, te lasă uluit.
Directorul general de atunci al Agenției Farmaceutice, Nicola Magrini, și ministrul Roberto Speranza, au încercat să oprească confiscarea lotului cu care a fost inoculat cetățeanul Stefano Paternò, care a murit a doua zi după înțepătură.
În documentul exclusiv semnat de Magrini și transmis procurorului, citim:
„în urma unei discuții avute cu ministrul Speranza v-aș cere să evaluați dacă vă suspendați temporar cererea de sechestru asigurător pe întreg teritoriul național”.
Câteva rânduri mai jos, Magrini însuși dă o justificare solicitării:
„Se întreabă dacă în următoarele ore se vor putea evalua cele mai potrivite metode de obținere a informațiilor suplimentare pentru a defini mai bine legătura de cauzalitate”.
Cu toate acestea, directorul general al AIFA știe foarte bine că câteva ore cu siguranță nu sunt suficiente pentru a determina legătura de cauzalitate, într-adevăr durează mult timp.
De altfel, însuși procurorul este cel care o subliniază în răspunsul său:
„Analizele pe probele extrase din dozele lotului ar putea dura săptămâni până să ofere rezultatele”.
Procurorul insistă că nu poate aștepta, sechestrul trebuie aplicat imediat și explică și de ce:
„Nu pot să nu subliniez necesitatea operațiunii preventive și evit asta, în cazul în care se va dovedi efectiv că există un defect în acest lot, pot continua să fie administrate doze și să provoace alte decese sau daune grave sănătății”.
Dar nu numai atât, procurorul este convins de necesitatea prevederii sale și pentru că, după cum scrie:
„Au mai fost două decese de persoane, de altfel de vârstă fragedă și aparținând forțelor de ordine și deci supuse verificărilor periodice asupra stării bune de sănătate, în urma administrării vaccinului aparținând lotului, și câteva rânduri mai jos, ceea ce înseamnă o rată a mortalității cel puțin anormală”.
Totuși, pentru Magrini și ministrul Speranza, care ar fi trebuit să fie primii care să-și facă griji pentru sănătatea noastră, această rată anormală a mortalității nu pare să-i intereseze, scopul lor este „suspendarea temporară a cererii de sechestru”.
Dar poate un ministru să nu respecte activitatea unui procuror? Care, printre altele, are motive importante în spatele furnizării sale.
Din păcate, însă, nu este prima dată când Aifa, în timp ce are de-a face cu procurorii, încearcă să reducă la tăcere totul iar dovada a fost arătată exclusiv aseară în cadrul episodului emisiunii Fuori dal coro.
Este 21 martie 2022, iar procuratura din Napoli, în cadrul unei anchete, întreabă câți sunt confirmați morți după vaccin.
În cererea transmisă AIFA, acesta scrie:
„Vă rugăm să furnizați date verificate privind cazurile de deces survenite în urma administrării vaccinului anti-covid 19 (toate tipurile de vaccin).”
În practică, ei vor să cunoască cazurile de deces legate de vaccinări, dar acel termen „date constatate” pare să-i îngrijoreze pe managerii agenției noastre de medicamente.
Sunt nehotărâți dacă să comunice datele generice ale raportărilor de decese post-vaccin, deci cele neverificate, sau datele mai specifice ale deceselor care au fost deja evaluate și considerate „corelabile”.
Parchetul cere însă „datele certificate” deci s-ar părea că are nevoie de „datele corelabile”, sau măcar de un caiet de sarcini. Dar Aifa preferă să dea numărul generic, neverificat.
Un manager scrie:
„Am trecut peste faptul că pot cere datele corelabile”.
Dar de ce să trecem peste? De ce alegeți în mod deliberat să nu dați datele specifice Parchetului și să furnizați doar numărul generic de rapoarte?
Tot pentru că cazurile „corelabile” sunt publice și detaliate în rapoartele pe care Agenția le difuzează periodic.
Explicația este mereu în același document intern, despre decesele post-vaccin scriu:
„Nu toate decesele sunt evaluate, sunt mulți oameni nedeterminați care ar trebui reevaluați și ar putea fi corelați astăzi...”
Iată și motivul omisiunii în fața procurorului:
Aifa preferă să nu comunice datele pe care le-a publicat pentru că știe că sunt greșite, subestimate și ar trebui actualizate.
Dar cel mai rău este că verificând toate datele eliberate în rapoartele periodice ulterioare, se vede clar că acea cifră nu a fost niciodată actualizată, dimpotrivă.
Din iunie 2022, numărul deceselor post-vaccin a crescut, dar datele privind subiecții corelați rămân aceleași: din 772 de cazuri de deces după inoculare, 29 sunt considerate „corelabile”.
Iar decesele „corelabile” sunt mereu 29 chiar și în septembrie, în ciuda faptului că cazurile evaluate se ridică la 802. Același lucru în decembrie 2022, în ciuda faptului că decesele sunt 812, avem tot 29 decese „corelabile”.
Chiar rezultă că nu s-a făcut o reevaluare a cazurilor, dar de ce nu merge Aifa să caute corelațiile deceselor cu vaccinul?
Este totuși un fapt fundamental pentru protecția sănătății publice, care ar trebui revizuit imediat, atât de mult încât chiar Agenția AIFA este cea care o spune în documentele sale interne:
„Sunt multe persoane nespecificate care ar trebui reevaluate și ar putea poate fi corelat astăzi decesul acestora...”.
Dar nu se termină aici. În documentele afișate aseară în timpul transmisiunii în direct Fuori Dal Coro au apărut și alte date îngrijorătoare.
Este 15 iunie 2022, un director al agenției întreabă despre progresul rapoartelor de reacții adverse în 2021, tabelul rezultat este impresionant.
În 20 de ani nu sa întâmplat niciodată ca rapoartele privind reacțiile adverse la vaccinuri să le depășească pe cele ale tuturor medicamentelor administrate în Italia.
Dacă până în 2019, pre-pandemie, raportările de reacții adverse la medicamente erau de 90% din total față de 10% pentru vaccinuri, în 2021 tendința este exact inversă.
Cifrele sunt halucinante: 83% se referă la vaccinuri și doar 17% la toate celelalte medicamente.
Evident, această inversare se datorează serurilor anti-Covid. Cu toate acestea, în tot acest timp, Aifa a continuat să ascundă și să minimizeze efectele adverse.
Și astfel, în lumina tuturor acestor documente, îndoiala pe care ne-am pus-o în ultimele săptămâni devine și mai grea:
dacă Magrini și Speranza s-ar fi comportat diferit, câte vieți ar fi putut fi salvate?
-----------------------
Noi din redacție credem că întrebarea ar fi alta, pentru că de viețile noastre se vede că nu le pasă:
ce anume i-a determinat pe acești decidenți să aibă acest interes de susținere a campaniei de vaccinare cu orice preț și să ascundă datele reale?
Sursa: laverita.info
Comentarii